Закупівля професійного обладнання для пральні у КНП "Жидачівська ЦРЛ" Брав участь

Доданий
14.08.2020
Номер
15
Конкурентоспроможна економіка

Придбання та обладнання виробничими та професійними пральними машинами, сушильними барабанами, прасувальним катком для покращення умов прання, сушіння, прасування та зберігання білизни, рушників та спецодягу у КНП "ЖидачівськаЦРЛ", а також для покращення умов праці для працівників виробничого приміщення пральні данного закладу.

Теги
Економіка
Район
Жидачівський район
Адреса
вул. Мудрого Ярослава, 29, Жидачів

Опис

Чи Ваш проєкт має співфінансування з місцевого бюджету у розмірі не менше 10% з місцевого бюджету?

Так.
так

Мета та завдання проєкту

Мета проєкту - створення умов для якісного, економного та швидкого прання великої кількості постільної білизни, рушників та спецодягу для пацієнтів та персоналу КНП "Жидачівська ЦРЛ", а також покращення належних умов праці для працівників виробничого приміщення пральні, шляхом встановлення необхідного устаткування. Дотримання високого рівня гігієни та санітарних норм є невід'ємною частиною перебування пацієнтів в закладі охорони здоров'я та його персоналу. Тому нашим обов'язком є забезпечення необхідних умов для дотримання всіх необхідних норм їх перебування у лікувальній установі.

Кількість населення, на яке поширюватиметься проєкт

32042 особи

Опис проблеми, на вирішення якої спрямований проєкт

Приміщення пральні КНП "Жидачівська ЦРЛ" функціонує з 1944 року. В установі проходять стаціонарне лікування близько 5 тисяч пацієнтів в рік. Щодня поступає на прання 50-60 кг білизни, крім того рушники та спецодяг.
Враховуючи ситуацію з пандемією та те, що наш заклад охорони здоров'я став опорною лікарнею на COVID-19, персонал не може прати свої халати вдома.
Тому виникає проблема з пральними машинами. Це торкається захисту медичних працівників, в тому числі і тих, які задіяні у лікуванні хворих на ковідну інфекцію. Наявні є 2 старі великі пральні машини (1978 року та 1991 року випуску), які дуже шумні та не викручують, тому працівники вручну переносять мокру, важку білизну до центрифуги. Сушарка не працює, прасують звичайною праскою. Впродовж багатьох років техніка ремонтувалася, але через великий об'єм прання часто ламається. До того ж прання в старому обладнанні призводить до нищення білизни та до збільшення використання води та світла так, як не є економними.

Пріоритетна ціль реалізації проєкту - конкурентоспроможна економіка, туристична привабливість

Для вирішення даної проблеми необхідно придбати та встановити пральні машини, сушильні машини та прасувальний каток. Реалізація даних завдань дасть можливість:
- Охоплення більших обсягів прання, сушіння та прасування за коротший час;
- Ефективне використання енергоресурсів;
- Підвищення якості випраної постільної білизни, рушників та спецодягу;
- Підвищення ефективності прання;
- Підвищення якості та продуктивності роботи працівників виробничого приміщення пральні;
- Покращення умов праці працівників виробничого приміщення пральні.

Очікувані кількісні та якісні результати від реалізації проєкту.

Очікувані результати:
- Заміна пральних машин, сушильних машин, встановлення прасувального катка забезпечать якість прання, високу швидкість роботи, зносостійкість, довгий термін служби, економію ресурсів, просте управління і гарантію;
- Покращення санітарно-гігієнічного стану приміщення;
- Покращення умов праці працівників виробничого приміщення пральні;
- Підвищення ефективності прання постільної білизни та рушників у 2 рази;
- Підвищення якості випраної постільної білизни та рушників;
- Охоплення більших обсягів прання, сушіння та прасування за коротший термін. Оновлена пральня дозволить контролювати якість прання та дезинфекції, оперативно обробляти білизну (в період лікування пандемії COVID-19), збільшити термін експлуатації білизни, рушників та спецодягу та безумовно-знизити витрати на прання.

Інноваційність, соціальна ефективність, загальнодоступність, бюджетна ефективність проєкту

Проєкт спрямований на досягнення ефективного використання електричної енергії та скорочення витрат на її оплату. Покращення соціальної інфраструктури та підвищення якості обслуговування населення, яке перебуває на лікуванні у КНП "Жидачівська ЦРЛ". Енергозбереження – це також важливий фактор, який передбачає не відмову від благ цивілізації чи обмеження власних потреб, а шлях раціонального використання енергоресурсів, отримання більшого обсягу корисної роботи електроприладів за рахунок тієї ж кількості електроенергії. Розумне користування електроенергією дозволяє зменшити і платежі за "світло" у 2-3 рази.

Орієнтовний план заходів з реалізації проєкту

Придбати та встановити професійні пральні машини – 3 штуки, сушильні машини – 2 штуки, прасувальний каток – 1 штука.

Яка частина фінансування вашого проєкту із державного бюджету (грн)?

1166400

Обсяг співфінансування проєкту з місцевого бюджету, грн

129600

Вкажіть ваш E-mai

l.yaremzyo@gmail.com

Фотографії

Експертна оцінка